The 2-Minute Rule for Google Analytics Nedir

Wiki Article

google analytics nedir

Her bir World wide web sitesinin verileri, karşılaştırılan zaman aralıklarını yansıtacak şekilde değiştiği için, hangi World-wide-web sitelerinizin daha fazla veya daha az trafik ve dönüşüm sağladığını görmek kolaydır.

Daha önce, platformun World wide web sitesi sahiplerinin Web optimization, PPC ve diğer Net pazarlama kampanyalarının başarısını izlemelerine lawnımcı olduğundan bahsetmiştik. Ancak Website positioning ve PPC nedir?

Sitenizi ziyaret eden kişiler nerede yaşıyorlar? En iyi performans gösteren anahtar kelimeler hangileri?

Nevertheless, as a result of particularly substantial demand from customers for the provider, new indicator-ups had been suspended every week later. As capacity was added into the system, Google began utilizing a lottery-variety invitation-code design. Prior to August 2006, Google was sending out batches of invitation codes as server availability permitted; considering that mid-August 2006 the assistance has actually been entirely accessible to all end users – whether they use Google for promotion or not.[28]

Google Analytics, aynı kapsamdaki boyutları ve ölçümleri birlikte eşleştirir ve standart raporlar oluşturur fakat dilerseniz kendi tercihleriniz ile kişiselleştirilmiş raporlar da tercih edebilirsiniz. Daha fazla detay için tıklayın.

Google Analytics'te trafik kaynaklarını inceleyerek hangi bilgilere ulaşabiliriz ve bu bilgiler nasıl kullanılabilir?

Assembly your targets is excellent, although the key to good results is replicating the procedure, and after that heading even additional by raising your audience’s interactions with your internet site.

Örneğin, sadece belirli bir ülkeden gelen trafiği analiz etmek isteyebilirsiniz. Ya da Google Analytics Nedir sadece mobil cihazlar kullanarak siteye gelen kullanıcıların verilerini analiz edebilirsiniz. Personalized Dashboard Oluşturma

Grants are Amongst the far more tough areas of funding any organization. They will often be misunderstood as either the answer to your entire nonprofit’s funding issues, or some significantly off chance that is only accessible to...

Bu sayede, web sitesi ve sosyal medya performansının daha doğru ve etkili bir şekilde analiz edilerek iyileştirilmesi sağlanabilir.

Get action to optimize internet marketing effectiveness with integrations throughout Google’s promoting and publisher instruments.

Uncover new insights and anticipate future shopper actions with Google’s equipment Mastering for getting extra price out of your info.

Google Analytics, Google’ın sunduğu bir analiz aracıdır. Google Google Analytics Nedir Analytics aracılığıyla siteye ziyarette bulunan kullanıcılar hakkında birçok bilgiye erişilebilmekte ve bu doğrultuda raporlama yapılabilmektedir. Müşteri segmentini ve müşterilerin mevcut davranışlarını analiz etmek için Web-site sahipleri ve yazılımcılar tarafından en çOkay tercih edilen analiz servislerinden biridir.

Ardından siteyi bu araca tanıtmak amacıyla "Yönetici" sekmesine tıklayarak hemen altındaki "Mülk" seçeneğinden ilerleyerek "Yeni Mülk Oluştur" seçeneğine tıklamak gerekiyor. Ardından üstte bulunan "İzleme Kodu" alanından ilgili kod alınarak kodun web sitesindeki uygun alana yerleştirilmesi gerekiyor. Daha detaylı olarak Google Analytics kurulumunu öğrenmek için a veryşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page